Laden
DENNIS DEKKER
T. +31 6 10 94 95 93 [email protected]
 
ARNAUD KAPPE
T. +31 6 53 54 32 06 [email protected]

Met draadloze Plug&Play sensor oplossingen creëeren wij een optimale werkomgeving die comfortabel is.

Wie zijn wij?

2MenSolutions is een Nederlands bedrijf dat zich exclusief op de digitale Plug&Play sensor en detectie markt richt. In het voorjaar van 2020 zijn wij gestart met een speciale focus op de Nederlandse markt. De Plug&Play sensor oplossingen creëren veiligheid en comfort in een veeleisende economie. Hierdoor ontstaan er meer omgevingen waar mensen graag willen zijn en werken. Wij geloven dan ook dat slimme technologie pas echt krachtig is als het voor iedereen toegankelijk en eenvoudig is. Op deze manier weten wij zeker dat je veilig, geïnspireerd en vooral met voldoening je werk kunt doen.
Missie
Onze missie is om een duurzame, veilige werkomgeving te creëeren door middel van slimme sensor en detectie technologie die vóóral comfortabel is. Tegelijkertijd willen wij jou helpen om meer inzicht te krijgen in de dagelijkse bedrijfsvoering en daardoor kansen te creëren.
Visie
Door passende en innovatieve oplossingen aan te bieden en onze industrie expertise in te zetten dragen wij bij aan de ontwikkeling van veiligere omgevingen waar mensen graag willen zijn en werken.
Waarden
2MenSolutions streeft naar een digitale end-to-end sensor en detectie markt waarbij innovatie, eenvoud, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan.

''Wij hebben maar één focus -
dat is een optimale omgeving creëren die jij verdient.''

2MenSolutions is opgericht met de ambitie om dé optimale werkomgeving te creëren door verder te kijken dan alleen de digitale inzichten. Door onze zakelijke achtergrond bij toonaangevende internationale bedrijven en ontelbare werk uren in de digitale/operationele markt, kennen we de behoeften waaraan een optimale omgeving moet voldoen. Daarom hebben wij ons volledig verdiept in de innovatieve Plug&Play sensor oplossingen en detectie technologie. 
Het is onze missie om échte problemen op te lossen waarbij eenvoud centraal staat. Wij bieden comfort, veiligheid en zekerheid door middel van onze innovatieve technologieën. Zo kun jij al je zorgen vergeten die de traditionele markt kenmerkt. We leveren deze innovatieve oplossingen met een impact vanaf dag één door te luisteren naar wat jij nodig hebt om jouw werk gemakkelijker te maken.

EENVOUD IS DE KRACHT
VAN DE OPLOSSING.

Oprichter & CTO / CFO

ARNAUD KAPPE.

Arnaud is een technisch bedrijfskundige met uitgebreide technische expertise en meer dan 20 jaar ervaring. Deze ervaring heeft hij opgedaan bij verschillende toonaangevende operationele engineering bedrijven, waaronder Shell International. Hij is verantwoordelijk voor de technische visie van 2MenSolutions en zal zich bezig houden met de strategische richting, technologische ontwikkeling en toekomstige groei. Ook zal hij zorg dragen voor de financiële planning, de administratie en de rapportering.
Oprichter & CCO / COO

DENNIS DEKKER.

Dennis is een verkoper in hart en nieren met meer dan 15 jaar ervaring in de sensor en detectie apparatuur. Hij heeft een succesvolle ondernemingsgeschiedenis, waarin hij een bedrijf heeft opgericht die verschillende gerenommeerde retail bedrijven als klanten heeft, waaronder Hunkemöller, Rituals en Harley Davidson. Hij houdt toezicht op alle lopende activiteiten binnen 2MenSolutions. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop om bedrijfsdoelstellingen te bereiken en te overtreffen.
welke oplossing past het beste bij jouw?

Contact ons .

© 2021, 2MSolutions.

Alle rechten zijn voorbehouden.