Laden
DENNIS DEKKER
T. +31 6 10 94 95 93 [email protected]
 
ARNAUD KAPPE
T. +31 6 53 54 32 06 [email protected]

KLEIN IN FORMAAT GROOT IN IMPACT.

Een optimale omgeving is belangrijk voor zowel je gezondheid als je concentratievermogen. Maar zorgen worden pas echt weggenomen als je zekerheid hebt. Daarom werkt de comfort sensor samen met jouw omgeving, zodat je zeker weet dat je veilig en met volle focus je werk kunt doen.

WIST U DAT... MENSEN 90% VAN HUN TIJD BINNEN BESTEDEN?

DE KWALITEIT VAN HET BINNEN KLIMAAT
Dit feit heeft een grote impact op onze gezondheid en welzijn. De belangrijkste factoren die een negatieve invloed op mensen hebben zijn; temperatuur, luchtvochtigheid, het CO2 niveau en onvoldoende ventilatie.

De negatieve effecten van niet geventileerde ruimtes:

Met de comfort sensor creëren wij een WERK omgeving waarin veiligheid, duurzaamheid en de gezondheid van mens en omgeving centraal staan.

HET BINNENKLIMAAT IN KANTOREN
Wij brengen veel van onze tijd werkend door op kantoor. Deze ruimtes worden vaak onvoldoende geventileerd. Dit zijn ruimtes waar werknemers vaak voor langere tijd verblijven. Dit leidt tot hoge CO2 concentraties, die vervolgens een negatief effect hebben op het werkvermogen en het welzijn.

De negatieve effecten van onvoldoende frisse lucht:

Een optimaal binnenklimaat zorgt voor gezonde en productieve medewerkers.

De oplossing die alle ongemakken in een niet goed geventileerde ruimte oplost is; de plug-n-play comfort sensor. Meet en analyseer jouw binnenklimaat met de comfort sensor. Onze slimme software en sensoren meten het CO2 gehalte, de luchtdruk, temperatuur en luchtvochtigheid in jouw ruimte waardoor jij op elk moment van de dag meer inzicht hebt in de luchtkwaliteit. Wij helpen jou om de luchtkwaliteit en comfort te verbeteren zodat er uiteindelijk een veiligere en vooral gezondere werkomgeving ontstaat waar mensen graag willen zijn.

Temperatuur

CO2

Gevoelstemperatuur

Fijnstof 2.5μm (PM2.5)

Wi-Fi of 4G LTE-M Connectiviteit

Fijnstof 1μm (PM1)

Fijnstof 10μm (PM10)

Aerosolen

Luchtvochtigheid (HR)

Datafrequentie tot 10 seconden

de app

FOCUS.
ALTIJD EN OVERAL OP JE WERKPLEK.

De comfort sensor app geeft een directe melding als wordt gesignaleerd dat de luchtkwaliteit in een bepaalde ruimte ongezond begint te worden. Je krijgt de waarden van de CO2, luchtvochtigheid en temperatuur te zien, zodat je weet wat je in no time kunt verbeteren aan de ruimte waar je je bevindt.
HET DASHBOARD

KRIJG INZICHT WANNEER HET NODIG IS.

Het dashboard geeft niet alleen meldingen, maar ook een compleet overzicht van alle waarden in de verschillende ruimtes. Zo kan het patronen ontdekken en inzetten om systemen en apparatuur automatisch te koppelen zonder dat er een aanpassing nodig is met je eigen ICT netwerk.

© 2021, 2MSolutions.

Alle rechten zijn voorbehouden.