Laden
DENNIS DEKKER
T. +31 6 10 94 95 93 [email protected]
 
ARNAUD KAPPE
T. +31 6 53 54 32 06 [email protected]
bezettingsmeter

METEN IS WETEN.

Het nauwkeurig tellen van bezoekers met onze bezettingsmeter is de basis voor al jouw strategische beslissingen en dagelijkse besluit voering. Onze bezettingsmeter helpt beheerders van publieke ruimtes en kantoren om meer inzicht te krijgen in de real-time bezettingsgraad en daadwerkelijke bezoekersaantallen. In de eerste plaats detecteren wij nauwkeurig de bezetting van jouw ruimtes zonder inbreuk te maken op de privacy van bezoekers of werknemers. Daarnaast kent onze detectie technologie een ongeëvenaarde nauwkeurigheid.

SLIMME SENSOR TECHNOLOGIE MAAKT JOUW RUIMTE VEILIGER, EFFICIËNTER EN DUURZAMER.

EEN INTELLIGENTE RUIMTE CREËREN
Real-time monitoring van mensen in een bepaalde ruimte in de loop van de tijd geeft ons bijvoorbeeld de mogelijkheid om patronen en trends te herkennen. Deze digitalisering van beweging opent daardoor de deur naar een nieuw soort efficiëntie.
 Daarnaast kan je met de bezettingsmeter meer inzicht krijgen in jouw gebouw of ruimte door de volgende informatie te verzamelen:

VOOR WIE.

WAAROM DE PLUG-N-PLAY BEZETTINGSMETER
MÉÉR ZEKERHEID EN INZICHT GEEFT.

ONZE OPLOSSINGEN ZIJN ONTWIKKELD MET DE EISEN VAN DE TOEKOMST.

MEEST KOSTENEFFECTIEVE OPLOSSINGEN
Met bewezen sensor technologie tilt de plug-n-play bezettingsmeter horizontaal tellen naar een hoger niveau. Dankzij onze geavanceerde technologie bieden wij een zeer nauwkeurige, onderhoudsvrije en gebruiksvriendelijke oplossing. Bovendien krijg je door middel van het geavanceerde bezettingssysteem doorlopend toegang tot nauwkeurige meetgegevens. Met deze informatie kan jij de efficiëntie en effectiviteit van jouw ruimtes vergroten. Daarnaast is het een kosteneffectieve oplossing, die zal concurreren met duurdere alternatieven. Samengevat, helpt onze bezettingsmeter jou met het ontdekken van belangrijke inzichten die vertellen hoe je jouw vierkante meters optimaal kan benutten.

ANALYSEER.

Analyseer je bezettingsgraad gegevens om tot waardevolle inzichten te komen die je kunnen vertellen hoe je op basis van bijvoorbeeld piekmomenten en het aantal bezoekers betere beslissingen kunt nemen.
Voorbeeld van het nauwkeurig vaststellen van piekmomenten gedurende de dag
11:00 - 12:00
23%
12:00 - 13:00
35%
13:00 - 14:00
57%

Onze bezettingsmeter geeft jou inzicht in het gebruik van ruimtes en stelt jou in staat om eventuele capaciteitsproblemen op te lossen.

NIEUWE WAARDEVOLLE INZICHTEN.

Musea en dierentuinen zijn non-profit organisaties en daarom afhankelijk van overheidsfinanciering. Om toegang tot financiële middelen te krijgen, moeten dit soort organisaties hun financieringsbehoeften op basis van statistische gegevens rechtvaardigen. De bezettingsmeter kan het in winnen van informatie voor non-profits vereenvoudigen, door het volledig uit handen te nemen. Deze slimme oplossing kan namelijk nauwkeurig informatie verzamelen over het aantal bezoekers op zowel dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse basis. Dit alles gebeurt natuurlijk zonder de privacy van de bezoeker te schenden.
Voorbeeld van bezetting in publieke ruimtes gebaseerd op bezoekersaantallen
Expositie ruimte
67%
Vlindertuin
29%
Toiletten
17%

OPTIMALISEER.

Optimaliseer jouw kantoorruimte door het gebruik van waardevolle gegevens uit bezoekerstellingen en bezettingsanalyses. Een kantoor wordt door een beheerder niet alleen beschouwd als werkruimte, maar ook als lange termijn investering. Dit is waar ons bezettingsmeter zeker van pas komt. Door het registreren van bezoekers en het analyseren van bezettingsgraad, kun je effectief beslissingen nemen over het besparen van energie en het minimaliseren van overige kosten.
Voorbeeld van bezetting in kantoor ruimtes gebaseerd op bezoekersaantallen
Vergaderzaal 1.2
57%
Kantine
29%
Flexplekken
77%
Waarborg

Privacy

De bezettingsmeter waarborgt de privacy en anonimiteit van alle bezoekers en werknemers. Privacy is een vereiste voor de detectie technologieën die wij toepassen.
Bewaak

Veiligheid

Met realtime tellen bewaak jij de capaciteit van jouw gebouw/ ruimte. Waarschuwingen worden geactiveerd wanneer de veilige capaciteit wordt overschreden.
Creëer

Eenvoud

Binnen het toegepaste systeem is het eenvoudig om sensoren toe te voegen. De sensoren zijn flexibel inzetbaar, waardoor er voor elke ruimte een oplossing mogelijk is.
Interesse in het bezettings syteem?

Contact ons .

© 2021, 2MSolutions.

Alle rechten zijn voorbehouden.