Laden
DENNIS DEKKER
T. +31 6 10 94 95 93 [email protected]
 
ARNAUD KAPPE
T. +31 6 53 54 32 06 [email protected]
Bezettingsmeter

METEN IS WETEN.

Het nauwkeurig tellen van bezoekers is de basis voor al jouw strategische beslissingen en dagelijkse bedrijfs voering. Onze technologie helpt retail ondernemers inzicht te krijgen in de actuele bezettingsgraad en daadwerkelijke bezoekersaantallen. Wij detecteren nauwkeurig de realtime bezetting van gebouwen zonder inbreuk te maken op de privacy van bezoekers of werknemers. Onze detectie technologie kent een ongeëvenaarde nauwkeurigheid.

SLIMME SENSOR TECHNOLOGIE MAAKT DE STAD VEILIGER, EFFICIËNTER EN DUURZAMER.

EEN INTELLIGENTE RUIMTE CREËREN
Real-time monitoring van mensen in een bepaalde ruimte in de loop van de tijd geeft ons de mogelijkheid om patronen en trends te herkennen. Deze digitalisering van beweging opent de deur naar een nieuw soort efficiëntie.
 
Krijg inzicht in jouw ruimte door de volgende informatie te verzamelen:

VOOR WIE.

WAAROM HET PLUG-N-PLAY BEZETTINGSTELSYSTEEM MÉÉR ZEKERHEID EN INZICHT GEEFT.

ONZE OPLOSSINGEN ZIJN ONTWIKKELD MET DE EISEN VAN DE TOEKOMST.

MEEST KOSTENEFFECTIEVE OPLOSSINGEN
Met bewezen sensor technologie tilt de plug-n-play bezettingsmeter horizontaal tellen naar een hoger niveau. Dankzij onze geavanceerde technologie bieden wij een zeer nauwkeurige, onderhoudsvrije en gebruiksvriendelijke oplossing. Krijg door middel van het geavanceerde tel systeem doorlopend toegang tot nauwkeurige meetgegevens waarmee jij de efficiëntie en effectiviteit van jouw ruimtes kan vergroten. Wij bieden een kosteneffectieve oplossing, die zal concurreren met de duurdere alternatieven: we staan klaar om samen met jou belangrijke inzichten te ontdekken die vertellen hoe je jouw vierkante meters optimaal kan benutten.

KPI'S.

Analyseer om waardevolle inzichten te krijgen die vertellen hoe jouw bedrijf presteert en de winstgevendheid en prestaties op de lange termijn verbeteren.
Voorbeeld van benchmarking
gebaseerd op omzet
Rotterdam
44%
Utrecht
35%
Amsteerdam
64%

ONZE TECHNOLOGIE STELT JOU IN STAAT OM PROCESSEN EFFECTIEF AAN TE PASSEN EN UITEINDELIJK HET BEDRIJF
TE VERBETEREN, RESULTATEN TE MAXIMALISEREN EN WINST TE MAKEN DOOR EFFICIËNTIE.

NIEUWE WAARDEVOLLE INZICHTEN.

Onze sensor ondersteunt je bij het optimaliseren van uw bedrijfsvoering door waardevolle informatie over de bezoekers van jouw retail zaken te tonen:
Voorbeeld van drukte beeld
gebaseerd op bezoekersaantallen
Donderdag
65%
Vrijdag
95%
Zaterdag
99%
Zondag
80%
Waarborg

Privacy

Het bezettingssysteem waarborgt de privacy en anonimiteit van bezoekers en werknemers. Privacy is een vereiste voor de detectie technologieën die wij toepassen.
Bewaak

Veiligheid

Met realtime tellen bewaak jij de capaciteit van jouw onderneming. Waarschuwingen worden meteen geactiveerd wanneer de veilige capaciteit wordt overschreden.
Creëer

Eenvoud

Binnen het toegepaste systeem is het eenvoudig om sensoren toe te voegen. De sensoren zijn flexibel inzetbaar, waardoor er voor elke ruimte een oplossing mogelijk is.
Interesse in het bezettings syteem?

Contact ons .

© 2021, 2MSolutions.

Alle rechten zijn voorbehouden.