Laden
DENNIS DEKKER
T. +31 6 10 94 95 93 [email protected]
 
ARNAUD KAPPE
T. +31 6 53 54 32 06 [email protected]
Bezettingsmeter

METEN IS WETEN.

Het nauwkeurig tellen van personen is de basis voor al jouw strategische beslissingen en dagelijkse besluit voering. Onze technologie helpt onderwijs instellingen inzicht te krijgen in de daadwerkelijke bezetting en benutting. Wij detecteren nauwkeurig de realtime bezetting van gebouwen zonder inbreuk te maken op de privacy van bezoekers of werknemers. Met deze informatie heb jij inzicht in het gebruik van ruimtes/gebouwen en kun je eventuele voorkomende capaciteitsproblemen oplossen. Onze detectie technologie kent een ongeëvenaarde nauwkeurigheid.

SLIMME SENSOR TECHNOLOGIE MAAKT JOUW GEBOUW VEILIGER, EFFICIËNTER EN DUURZAMER.

EEN INTELLIGENTE RUIMTE CREËREN
Real-time monitoring van mensen in een bepaalde ruimte in de loop van de tijd geeft ons de mogelijkheid om patronen en trends te herkennen. Deze digitalisering van beweging opent de deur naar een nieuw soort efficiëntie.
 
Krijg inzicht in jouw ruimte door de volgende informatie te verzamelen:

VOOR WIE.

WAAROM HET PLUG-N-PLAY BEZETTINGSTELSYSTEEM MÉÉR ZEKERHEID EN INZICHT GEEFT.

ONZE OPLOSSINGEN ZIJN ONTWIKKELD MET DE EISEN VAN DE TOEKOMST.

MEEST KOSTENEFFECTIEVE OPLOSSINGEN
Met bewezen sensor technologie tilt de plug-n-play bezettingsmeter horizontaal tellen naar een hoger niveau. Dankzij onze geavanceerde technologie bieden wij een zeer nauwkeurige, onderhoudsvrije en gebruiksvriendelijke oplossing. Krijg door middel van het geavanceerde tel systeem doorlopend toegang tot nauwkeurige meetgegevens waarmee jij de efficiëntie en effectiviteit van jouw ruimtes kan vergroten. Wij bieden een kosteneffectieve oplossing, die zal concurreren met de duurdere alternatieven: we staan klaar om samen met jou belangrijke inzichten te ontdekken die vertellen hoe je jouw vierkante meters optimaal kan benutten.

OPTIMALISEER.

Analyseer je ruimtegebruik gegevens om waardevolle inzichten te krijgen die je vertellen hoe je op basis van ware bezettingsgraad de benutting van jouw gebouwen en ruimtes kunt optimaliseren.
Realtime inzicht in de bezettingsgraad van jouw gebouw/ruimtes
Bibliotheek
47%
Collegezaal 2.01B
98%
1e verdieping - stilte ruimte
33%
Waarborg

Privacy

Het bezettingssysteem waarborgt de privacy en anonimiteit van bezoekers en werknemers. Privacy is een vereiste voor de detectie technologieën die wij toepassen.
Bewaak

Veiligheid

Het bezettingssysteem waarborgt de privacy en anonimiteit van bezoekers en werknemers. Privacy is een vereiste voor de detectie technologieën die wij toepassen.
Creëer

Eenvoud

Binnen het toegepaste systeem is het eenvoudig om sensoren toe te voegen. De sensoren zijn flexibel inzetbaar, waardoor er voor elke ruimte een oplossing mogelijk is.
Interesse in het bezettings syteem?

Contact ons .

© 2021, 2MSolutions.

Alle rechten zijn voorbehouden.