Laden
DENNIS DEKKER
T. +31 6 10 94 95 93 [email protected]
 
ARNAUD KAPPE
T. +31 6 53 54 32 06 [email protected]

METEN IS WETEN.

Het nauwkeurig tellen van bezoekers is de basis voor al jouw strategische beslissingen en dagelijkse bedrijfsvoering. Onze technologie helpt de gezondheidszorg inzicht te krijgen in de actuele bezettingsgraad en daadwerkelijke bezoekersaantallen. Wij detecteren nauwkeurig de realtime bezetting van gebouwen zonder inbreuk te maken op de privacy van bezoekers of werknemers. Onze detectie technologie kent een ongeëvenaarde nauwkeurigheid.

KLEIN IN FORMAAT
GROOT IN IMPACT.

De oplossing die alle ongemakken in een niet goed geventileerde ruimte oplost is; de plug-n-play comfort sensor. Meet en analyseer jouw binnenklimaat met de comfort sensor. Wij helpen jou om de luchtkwaliteit en comfort te verbeteren zodat er uiteindelijk een veiligere en vooral gezondere werkomgeving ontstaat waar mensen graag willen zijn.

EEN VEILIGERE OMGEVING
BEGINT OM JE POLS.

Rombit ONE™, de meest toekomst bestendige keuze voor de veiligheid en operationele efficiëntie van jouw werknemers. Het all-in-one design waarschuwt de werknemer bij naderend gevaar door trillingen en lichtpulsen en kan te allen tijde worden uitgebreid met alle beschikbare functionaliteiten, zoals een individuele SOS melding, valmelding en botsingswaarschuwing.

Maak beslissingen op basis van data.

NEEM CONTACT OP MET ONS OM TE WETEN WELKE OPLOSSING HET BESTE PAST BIJ JOUW BEHOEFTEN EN WENSEN.

© 2021, 2MSolutions.

Alle rechten zijn voorbehouden.